Upiši se na hrvanje

Nemojte gubiti vrijeme premišljajući se dali je hrvanje sport za vas. Hrvanje je sport za svakoga. Hrvanje mogu trenirati djeca, tinejdžeri, odrasli pa i oni malo stariji. Vaše tijelo će vam biti zahvalno, biti će zdravo i otporno.

Kako se upisati na hrvanje?

Upisati se u hrvački klub Split možete tako što ćete skinuti pristupnicu, ispisati je te predati treneru ili je možete ispisati direktno preko naše web stranice. Možete skinuti i uplatnicu za uplatu treninga tekućeg mjeseca!

Upiši se

Nakon što zaprimimo vaš upis, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku. Molimo vas da unesete točne podatke kako bi vas naš tim mogao kontaktirati.

Upisi za djecu

HRVAČKI KLUB SPLIT
VIII. MEDITERANSKIH IGARA 21, 21 000 SPLIT (ŠC BAZENI POLJUD)
OIB - 65242298271
E-MAIL – hrvackiklubsplit@gmail.com
Kontakt: 092 / 160 6898

PRISTUPNICA

Podaci o podnositelju molbe

I Z J A V A

Suglasnost za fotografiranje/snimanje mog djeteta isključivo za potrebe promocije hrvačkoga sporta i Hrvačkoga kluba Split (materijali se mogu koristiti isključivo na službenim stranicama kluba te se u druge svrhe ne mogu upotrijebiti). Također materijali nastali fotografiranjem i snimanjem koristiti će se tijekom treninga u svrhu unaprijeđenja i razvoja sportskih sposobnosti djeteta.

Sukladno odredbama Statuta hrvačkoga kluba Split, podnosim molbu za pokretanje postupka upisa u registar članova hrvačkoga kluba Split. Izjavljujem da prihvaćam normativne akte hrvačkoga kluba Split i Hrvatskoga hrvačkoga saveza, te da se hrvačkim sportom želim baviti na vlastitu odgovornost.

ELEKTRONSKI POTPIS PODNOSITELJA MOLBE:

(Za maloljetne osobe potpis roditelja ili staratelja)

Klikom na "Pošalji pristupnicu" prihvaćate sve gore navedeno i time potpisijete ovu pristupnicu!

Upisi za odrasle

Kontakt

Gdje se nalazi hrvački klub Split?

hrvackiklubsplit@gmail.com

Hrvački klub Split

Službeni datum osnutka Hrvačkog kluba Split prema riječima pokojnog Drage Krželja je 16.10.1953. 

Scroll to Top